Word beïnvloed: AllGoods' eerste workshop

Workshops voor partijen die zich richten op duurzaamheid, circulariteit en inclusiviteit

AllGoods quotes en opzet5.jpg

Op 3 februari is ons nieuwe platform AllGoods gelanceerd tijdens het KICK ON-event van CAST. Deze stond in het teken van duurzaamheid en circulariteit, mede vanwege de Week van de Circulaire Economie. Lees hierover meer in deze LINK.

Nu is het bijna tijd voor de eerste workshop van AllGoods. Vrijdag 13 maart trappen we de reeks bijeenkomsten af.

Omdat co-creatie een belangrijke pijler is binnen AllGoods; de vaste kern bestaat uit ​ innovatieve koplopers die meedenken over toetredende leden, workshops, events en andere mogelijkheden, hebben we een poll uitgezet op de nieuwe AllGoods Instagram in een story.

We willen heel graag weten wat jou een waardevolle eerste workshop lijkt. Is dat:

  • Gedragsverandering via campagnes

of;

  • SEO tips & tricks voor je duurzame organisatie

Voor beide onderwerpen hebben we een expert klaarstaan om hier een workshop over te geven.

Op het gebied van gedragsbeïnvloeding hebben we een ervaren onderzoeker van de universiteit gevonden om praktische kennis met ons te delen. Tijdens deze workshop krijg je advies over de beste manieren om gedragsverandering in stand te brengen, met een focus op duurzaam ondernemen. ​ Wat is het gedragsprobleem? Moet het bestaande gedrag veranderd worden of moet de doelgroep nieuw gewenst gedrag vertonen? Hoe ga je daar communicatief mee om en hoe kan de boodschap het beste worden ingestoken in bijvoorbeeld social media campagnes, blogposts of nieuwsbrieven.

Als je het liefst zo snel mogelijk alles wilt weten over SEO en hoe je het het beste kunt toepassen, kies dan voor deze workshop. Wat moet je wel en vooral niet doen en waar zitten de valkuilen? Welke keywords gebruik je en is het handig om te linken met andere websites? Waar moet je op letten? Uiteindelijk willen we consumenten niet aanzetten tot aankopen maar wel dat ze bewuster worden, hoe ga je hiermee om?

Elkaar versterken staat binnen AllGoods centraal. Huidige deelnemers: Project Cece, The Green Stitch - Van Gils, Rhumaa, EKN Footwear, MYOMY, Vesicapiscis Footwear, DUUO en Slowwalk staan al op de gastenlijst. Ook zijn er al diverse aanmeldingen vanuit geïnteresseerde redacteuren, bloggers en influencers die ons initiatief graag komen supporten.

De workshop vindt plaats op vrijdag 13 maart van 10:00 tot 12:00 uur in onze Cream PR showroom in CAST. Deze is te vinden op de tweede etage, nummer 480. Wil je deelnemen aan AllGoods en graag bij deze workshop aanwezig zijn? Reageer dan snel, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien je lid bent van AllGoods zijn de workshops kosteloos, voor het lidmaatschap vragen we een bescheiden maandelijkse bijdrage, waar je veel voor terug krijgt.

We staan altijd open voor nieuwe duurzame, circulaire en inclusieve organisaties, merken en initiatieven. Voel jij ook een connectie met AllGoods en wil je graag meer weten? Lees meer op creampr.amsterdam/allgoods of neem contact met ons op.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media