Wat als er niet over je gesproken wordt......

header acquisitie2.png

Hoe zit het met jouw bedrijf, worden jouw producten wel eens in magazines, op een blog of in een krant getoond, ben je zichtbaar als merk en word je wel eens gevraagd voor een interview als expert.

Baal je er ook zo van als weer dat ene merk gebruikt wordt terwijl jouw verhaal eigenlijk veel beter is.

Maar waarom wordt jouw merk dan niet gebruikt, weten ze je niet te vinden, val je niet genoeg op of ben je te bescheiden. Misschien vind je het spannend om jezelf meer in the picture te zetten.

Wat je ook tegen houdt, doe er iets aan. Laat jezelf, je team en je producten meer zien. Vertel wat er gaande is in je onderneming en leg uit waarom die ene jas, jurk of schoen nu zo geweldig is. Wat is die vernieuwing en waarom is jouw merk wel echt duurzaam. Overtuig een redacteur om over jouw merk schrijven. Redacties en journalisten zijn tenslotte ook altijd op zoek naar mooie nieuwe verhalen en producten.

Pak je moment als je iets te vertellen hebt. Maak een foto, of laat deze maken, plan een video en ga schrijven. Kort en bondig. Imperfectie mag, vooruit, get out there!

Doe dit een paar keer en grote kans dat je op gaat vallen. Met als resultaat meer volgers en pers die je weet te vinden. Zo word jij die expert.

Maar misschien beschik je niet over een goed netwerk in de media, wie werkt waar en hoe en wanneer kun je die het beste benaderen. Of wil je graag samenwerken met echte influencers, integere connectors die inhoudelijke content maken die ook nog eens passen bij jouw merk.

Heb je zoiets ​ van, ik weet niet waar ik moet beginnen en ik steek mijn tijd liever in waar ik wel goed in ben, laten we dan eens praten. Misschien heb je alleen een duwtje in de rug nodig, wat PR expertise of heb je behoefte aan een goede tekst of wil je een groepje redacteuren kennis laten maken met jouw product. Cream PR werkt compact met Take-aways zodat je niet een compleet PR pakket hoeft af te nemen, maar alleen dat onderdeel waar jij nu behoefte aan hebt.

Bewijs?!

Het Belgische merk Komrads, sneakers gemaakt van appelleer en andere gerecyclede materialen is een goed voorbeeld. Hieronder een selectie met publicaties over Komrads. ​ Zo worden ze steeds bekender in Nederland en worden ze als expert gezien. In de vakpers, bij influencers en bij de grote media.

 
 

Over Cream PR:

In 1998 opgericht door Annet Goede. Met een authentieke Londense dubbeldekker werden de redacties en stylisten wekelijks op locatie bezocht voor een collectiepresentatie aan huis. In 2005 nam het in fashion en footwear gespecialiseerde PR en communicatie bureau zijn intrek in het creatieve stadsdeel in Amsterdam Westerpark. Begin 2018 werd de fysieke showroom aan de Van Hallstraat vervangen door een eigentijdse digitale showroom, een online hub vol inspiratie, informatie, beelden, filmpjes, uitleenbare items voor (TV)stylisten, redacties en items bestemd voor influencers. Cream PR is weer terug naar het startmoment waarin er optimale service verleend wordt voor redacteuren, stylisten, influencers op zoek naar nieuwe items, trends en inspiratie.

Team

PR strategie, contact en coördinatie loopt via Annet Goede een door de wol geverfde PR en communicatie expert met een extensief netwerk, door de jaren heen opgebouwd en een flink pakket aan kennis en ervaring. 

Cream PR werkt enkel met (freelance) specialisten, omdat elk project weer om specifieke kennis vraagt en een eigen aanpak.

Door de toepassing van specifieke software systemen kan er snel geschakeld worden en werken we efficiënt en optimaal. 

Wil je meer weten, over onze tarieven, mogelijkheden en onze werkwijze, vraag het!

Hartelijke groet,

Annet

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media