Waarom je weer sloffen wilt dragen

Hot Potatoes_sfeerbeeld_FW2019_2_CreamPR.jpg

Op kousenvoeten door het leven gaan is geen goed idee, koude voeten nog minder. Wie pantoffels draagt heeft daar geen last van. Tenminste, wie sloffen van het Spaanse ​ HOT POTATOES aan de voeten heeft. Bij het sloffenmerk draait alles om comfort met een hippe touch. We hebben het hier over opmerkelijke sloffen met humor en een dikke knipoog.

De pantoffels van Hot Potatoes zijn bedacht, ontworpen en ontwikkeld in Spanje en daar worden ze ook gemaakt. Ze zitten fijn, hebben uitneembare zooltjes en ook kunnen de sloffen in de was. ‘Make yourself at home’ is de slogan van het Spaanse label. Kies voor een van de vele unikleuren, een urban camouflageprint of een passende tekst. Heb je je een boodschap voor je roommate, ​ draag dan een overtuigend statement. Of neem een paar dat past bij je persoonlijkheid, je mood, je kamerjas, de haarkleur van je vriend of vriendin, ​ de keuze is aan jou.

 

Soepele sloffen van Hot Potatoes met een gerecyclede rubberen zool en uppers die bestaan uit katoen en polyester. En met een verkoopprijs van €44,95 zijn de Hot Potatoes ook nog eens het ideale Valentijnscadeau.

 

 

Hier download alle beelden van Hot Potatoes:

 

Hier download je alleen campagnebeeld van Hot Potatoes:

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media