Trendmailing: het ruitpatroon inspireert en combineert

onbeperkte en ongeremde combinatiemogelijkheden

VanGils_SS20_Fphotobooth_I5A9978-min_CreamPR.jpg

Wie door roeien en ruiten gaat, gaat dwars door alles heen. Alle remmen gaan los en beperkingen worden zonder pardon opzijgezet. En dat alles om het ultieme doel te bereiken. Dat doel is vrijheid. Vrijheid om te dragen wat je wilt. En wat je wilt dragen combineer je zonder opgelegde grenzen.

Nu lijkt het ruitpatroon bij uitstek een belemmerende factor. De strakke geometrische lijnen en een dominant kleurpatroon lijken combinatievrijheid in de weg te staan. Maar niets is minder waar. Wie de kleuren als inspiratie gebruikt en door de ruiten breekt, komt in een wereld terecht waar elke combinatie de winnende combinatie is.

Gebruik de kleuren uit het ruitpatroon om te inspireren. En om te combineren. Een ruit combineren met een andere ruit? Super! Een ruit combineren met een gedurfd geprint overhemd? Doen! De perfecte combinatie laat zich niet opleggen, die bepaal je helemaal zelf. Bij Van Gils en Ted Baker combineren we kleuren en verschillende stoffen voor een comfortabele outfit die je 24/7 zou kunnen dragen. Alles kan, alles mag.

Download hier alle beelden van deze trendmailing in een keer:

Bekijk hier alle beelden van de Cream PR beeldbank:

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media