Skip to Content

Trend story: Pak aan

Het gemak van een pak

Komend najaar zijn perfect gesneden pakken je beste mode-investering. De kleuren zijn ingetogen, ideaal voor zakelijke of formele meet-ups.  Prada en Versace showden voor AW19/20 zwarte fitted pakken. Grijze en bruine kostuums waren te zien bij Marni, Dolce & Gabbana en Fendi, terwijl de single breasted suit bij Louis Vuitton een ruitmotief kreeg en juist een loose fit had.

Bij Van Gils vind je pakken en colberts in verschillende klassieke ruit variaties en krijtstrepen. Liever geen dessin? Natuurlijk zijn er ook pakken in grijs, blauw, bruin en zwart. De sharp tailored colberts hebben voeringen met opvallende prints.

Het pak is voor de man het equivalent van the little black dress voor de vrouw. Onmisbaar in de garderobe, want het tweedelige of driedelige pak kan op vele manieren worden gedragen. Een combinatie met coltrui, fitted poloshirt of overhemd is altijd goed. Om een formele look te complementeren, draag je er een leren brogue of een stoere boot bij. Met dad sneakers show je een sportievere fashion casual style. En met een wollen jas is je moderne zakelijke stijl compleet. Looking smart!

 

 

Download hier de beelden van al onze merken!

 

Over Cream PR
Cream PR
CAST
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein