Trend story: Comfortabel gesoigneerd dankzij Hot Potatoes

Voor gestileerde pantoffelhelden

HotPotatoes_19-09_4.jpg

Op kousenvoeten door het leven gaan is geen goed idee. Wie wil er nu stilletjes en opgemerkt blijven? Wie pantoffels draagt heeft daar geen last van. Tenminste, wie sloffen van het Spaanse ​ HOT POTATOES aan de voeten heeft. Bij het sloffenmerk draait alles om comfort met een hippe touch. We hebben het hier over opmerkelijke thuismode voor gestileerde pantoffelhelden.

De pantoffels van Hot Potatoes zijn bedacht, ontworpen en ontwikkeld in Spanje en daar worden ze ook gemaakt. Ze zijn comfortabel, hebben uitneembare zooltjes en ook kunnen de sloffen in de was. ‘Make yourself at home’ is de slogan van het Spaanse label. En met een paar pantoffels aan je voeten verandert je onmiddellijk in een ‘huisbaas’ of beter nog, the king of your castle. Kies voor een van de vele unikleuren, een urban camouflageprint of een klassiek ruitje. Pas de pantoffels aan op je interieur, je persoonlijkheid, je kamerjas, de kleur van je huisdier, de keuze is aan jou.

 

Bovendien geven de sloffen van Hot Potatoes de pantoffelheld een nieuw en vooral beter imago. Wordt de drager van pantoffels nu nog vaak gezien als het tegenovergestelde van een held - iemand die het heldendom met woorden en niet met daden en vooral ook in de veilige thuisomgeving uitdraagt - de gestileerde Hot Potatoes geven de drager instant aanzien. Natuurlijk thuis, maar ook als hij even om de hoek op zijn sloffen een krantje gaat kopen. De modern gesoigneerde gentleman op sloffen oogt overtuigend karaktervol, moeiteloos goed en dapper bovendien.

 

 

Wie er goed uit wilt zien hoeft dus niet het vuur uit zijn sloffen te lopen. Welnee, dat doe je heel relaxed en comfortabel op je sloffen. Soepele sloffen van Hot Potattoes met een gerecyclede rubberen zool en uppers die bestaan uit katoen en polyester. En met een verkoopprijs van €44,95 zijn de Hot Potatoes ook nog eens het ideale sinterklaas- of kerstcadeau voor een bevriende pantoffelheld in spé.

Voor meer informatie is er de website https://www.wijzijnhotpotatoes.nl/.

Hier download je packshots van Hot Potatoes:

Hier download je campagnebeeld van Hot Potatoes:

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media