Persbericht: upgrade jouw bankhang-vibe met de nieuwe collectie van Hot Potatoes

Hot Potatoes_Campagnebeeld_17.jpg

Leuk al die sociale inspanningen, maar jij wil liever bankhangen. Bij Hot Potatoes begrijpen we dat als geen ander. Of je nu lekker in je luie stoel zit of op jouw favoriete plek op de bank: het is weer tijd voor Netflix-marathons of avonden muziek luisteren. Met de anatomische zool van Hot Potatoes aan je voeten voel je de ultieme ontspanning.

Hot Potatoes wil niemand in een hokje plaatsen. Daarom komt het Spaanse merk met verschillende modellen, geschikt voor elke mood of vibe. De overeenkomst? Comfortabele sloffen, met een zool van natuurlijk rubber met gerecyclede kunststof snippers.

Van ‘wise man’ tot gangmaker
Transformeer deze Fall-Winter 22-23 tot ‘wise man’ in de sloffen met klassieke print of ruit in de kleuren groen en rood. Voor de minimalist komt het merk met effen exemplaren in zwart, bruin en donkerblauw. Ben jij liever de gangmaker in huis? Ook dit jaar zorgen de prints en quotes van Hot Potatoes voor de nodige hilariteit. Zo laat jij je huisgenoten subtiel weten dat ze je met rust moeten laten tijdens de voetbalwedstrijden. Werk je overdag thuis? Dan motiveren de sloffen met de tekst ‘I just need coffee for a good day’ om jezelf tussen de bedrijven door te trakteren op een kop koffie.

Is het tijd om je zachte kant te tonen? De fluffy slof matcht perfect bij jouw zachte karakter. Ga jij voor de fluffy stof met strepen of de camouflage print? The floor is yours, letterlijk! ;)

De verkoopprijs is €44,95 en de maatvoering loopt vanaf maat 40 t/m maat 47.

Voor de duurzame held op pantoffels

Terwijl Hot Potatoes je uitnodigt om in je comfortzone te blijven, zorgt het Spaanse merk ervoor dat de natuur hetzelfde kan doen. De collectie van Hot Potatoes is groener dan ooit. De modellen hebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecylede kunststofsnippers. De superzachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaanschuim en de verpakkingen van 100% gerecycled karton, bedrukt met waterbasis inkt. Dat maakt het vrij van chemicaliën.

Over Hot Potatoes
Je kent het wel: een gat in je sok waardoor het lijkt alsof je teen je aanstaart. Spanjaarden noemen sokken met gaten liefkozend ‘Potatoes’. Voilà (of 'listo' op z'n Spaans); het idee van Hot Potatoes is geboren. Hét Spaanse alternatief voor die kapotte sokken. Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist en biedt pantoffels voor mannen (40-47), vrouwen (36-42) en kinderen (28-39). De pantoffels hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was.

Met deze button download je beelden van deze mailing:

 
 

Hier download je een PDF van dit persbericht.

Hier ga je naar de beeldbank van CreamPR:

 
 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media