Persbericht: Only for Men Nieuwegein (her)opent met 330 extra vierkante meter en verrassende pop-up store

SS23_DutchDandies_014.jpg

Op 15 december opende de mannenmoderetailer Only for Men feestelijk het nieuw aangebouwde deel van hun winkel in Cityplaza Nieuwegein. De opening werd officieel gemaakt door de wethouder van Nieuwegein. De mannenmodewinkel biedt op de eerste verdieping van het pand meer merken en splinternieuwe shop-in-shops van DENHAM, PME Legend en State of Art. Daarnaast vind je tot en met Valentijnsdag ook de pop-up store van My Jewellery.

 
 

De winkel wordt hiermee ruim 1300 vierkante meter. Met, naast een ruimer aanbod, meer plek voor evenementen en partnerships. Denk aan benefietdiners, een pop-upstore of businessavonden met lokale ondernemers.

Nieuwe verrassende samenwerkingen

De samenwerking met My Jewellery is volgens Menno Dings (Head of Brand, Marketing & E-Commerce bij Only for Men) een logische.

“We zien onszelf als de helpende hand om het beste uit de garderobe en jezelf te halen. Dus hebben we niet alleen alles in huis voor jouw kledingkast, maar we maken we het ook graag gemakkelijk om je partner of moeder te verrassen. Er goed uitzien is leuk, maar het draait tenslotte niet altijd alleen om het uiterlijk, maar ook om het innerlijk.”

Meer dan alleen mode

Dat de mannenmodewinkel zich op meer focust dan alleen mode, blijkt uit hoe de heropening van het filiaal wordt aangepakt. Zo is er op zaterdag een gin-bar namens het merk Dutch Dandies en zal er op zondag livemuziek zijn. Daarnaast worden er in samenwerking met FC Utrecht (waar Only for Men kledingpartner van is) verschillende prijzen weggegeven aan klanten die in december hun aankoopbon inleveren. Vanaf maart worden er nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Over Only for Men

Van strak in het (maat)pak tot stoere jeans en sneakers. Wij hebben het allemaal in huis en onze modeadviseurs weten je er ook alles over te vertellen. Wij maken het mannen makkelijk om het beste uit hun garderobe te halen – én uit henzelf. Daarom vind je bij ons meer dan kleding, lifestyle en accessoires. Denk aan toffe events en natuurlijk de beste deals. Je kan het aan.

Met een twintigtal winkels zit er altijd een Only for Men bij jou in de buurt! Wil je rustig komen passen of ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Wij helpen je onder het genot van een goede kop koffie. Of een wijntje natuurlijk. www.onlyformen.nl

Voor meer persinformatie neem je contact op met Annet Goede. Voor meer informatie over Only for Men neem je contact op met Menno Dings, Head of Brand, Marketing & e-Commerce via [email protected]

Hier download je de tekst van dit bericht en via deze button het beschikbare beeldmateriaal:

 
 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media