Persbericht: Mannenmodeketen Only for Men gaat ‘terug in de tijd’ en opent outlet in Tiel

OnlyforMen_outlet_beeld uit 2002_CR-PR2.jpg

Donderdag 17 november om 11 uur openen de deuren van ‘Outlet for Men’ aan de Waterstraat 82 in Tiel. De nieuwste Only for Men in de regio, met focus op deals. Het concept is een resumé op de allereerste winkel die dit jaar precies twintig jaar geleden werd geopend in Reusel.

De mannenmodeketen speelt met het (her)openen van een outlet in op ontwikkelingen in de markt. “We vinden het sterk om nieuw leven te blazen in het outlet-concept waarmee we groot geworden zijn. We hebben immers de naam pas in 2007 veranderd naar Only for Men. Zeker in deze onzekere en dure tijden, vinden we het belangrijk dat ons aanbod toegankelijk blijft.” Aldus oprichter Piet Feenstra.

Donderdag staat Piet nog één keer als vanouds in de winkel. Dan draagt hij het stokje over aan de nieuwe store manager. Outlet for Men is donderdag tot en met zaterdag open en op koopzondag op de eerste zondag van de maand.

Wilt u bij de opening aanwezig zijn dan kunt u een RSVP sturen naar [email protected] Om 11.00 vindt de feestelijke opening plaats door Piet Feenstra.

U bent van harte welkom.

gebruikte beelden zijn afkomstig uit 2002
gebruikte beelden zijn afkomstig uit 2002

Openingstijden

Donderdag: ​ ​ 11.00 - 21.00 uur

Vrijdag: ​ ​ ​ 11.00 - 18.00 uur

Zaterdag: ​ ​ 10.00 - 17.00 uur

1e zondag van de maand: 12.00 - 17.00 uur

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Over Only for Men

Van strak in het (maat)pak tot stoere jeans en sneakers. Wij hebben het allemaal in huis en onze modeadviseurs weten je er ook alles over te vertellen. Wij maken het mannen makkelijk om het beste uit hun garderobe te halen – én uit henzelf. Daarom vind je bij ons meer dan kleding, lifestyle en accessoires. Denk aan toffe events en natuurlijk de beste deals. Je kan het aan.

Met 18 winkels zit er altijd een Only for Men bij jou in de buurt! Wil je rustig komen passen of ben je op zoek naar een outfit voor een speciale gelegenheid? Wij helpen je onder het genot van een goede kop koffie. Of een wijntje natuurlijk. www.onlyformen.nl

Een PDF van dit persbericht vindt u hier, alleen het tekstbestand downloaden kan hier.

Voor meer persinformatie neem je contact op met Annet Goede. Voor meer informatie over Only for Men neem je contact op met Menno Dings, Head of Brand, Marketing & e-Commerce via [email protected].

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media