Persbericht: Ben jij koning bankzitten? Hot Potatoes is je ultieme metgezel

De modellen uit de Autumn-Winter 2021-22 collectie nodigen je uit om in je comfort zone te blijven

headerM.jpg

Een paar sloffen als onderdeel van je dagelijkse outfit is momenteel een grote modetrend. Net zoals bij veel rages, zagen we ze eerst bij mode-iconen om ze vervolgens steeds vaker op Instagram voorbij te zien komen. Hot Potatoes is geen tijdelijke trend. Het merk maakt sloffen daar waarvoor ze bedoeld zijn: bankhangen en relaxen. Dit najaar doe je dat geheel in stijl in de Autumn-Winter 2021-22 collectie.

Natuurlijk, het is best jammer dat de zomer nu officieel voorbij is. Toch lonkt die comfortabele bank met een fijn kleedje. Geen FOMO meer als de zon schijnt en we binnen een serie kijken en geen smoesjes meer wanneer iemand je meevraagt voor een avond op het terras. Hot Potatoes nodigt je uit om te blijven waar je het liefst bent: in je comfort zone. Dat klinkt als de ultieme beste vriend, toch?

King of the couch

Ben jij koning bankzitten en span jij de kroon als het gaat om luieren? Met de mannencollectie van Hot Potatoes doe je dit geheel in stijl. De Autumn-Winter 2021-22 lijn staat dit najaar in het teken van illustraties met kreten waaronder ‘The best plan is no plan’, ‘Beer o’clock’ en ‘All you need is football’. ​

Uiteraard kunnen mannen ook weer op de Hot Potatoes-klassiekers rekenen, waaronder de blauwe, beige of zwarte slof of het exemplaar met ruit. Het moge duidelijk zijn: Hot Potatoes staat voor het ultieme thuisgevoel. Ben jij de ultieme king of the couch allertijden?

 

Voor de duurzame held op pantoffels

De eigenwijze sloffen van Hot Potatoes zijn perfect voor thuis. Alle modellen hebben een uniek uiterlijk die de ‘vandaag-blijf-ik-lekker-binnen’ dagen naar je zin maken. De collectie van Hot Potatoes is daarnaast groener dan ooit. Hot Potatoeshebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecylede kunststofsnippers. De superzachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaanschuim en de verpakkingen van 100% gerecycled karton, bedrukt met waterbasis inkt. Dat maakt het vrij van chemicaliën.

Over Hot Potatoes

Je kent het wel: een gat in je sok waardoor het lijkt alsof je teen je aanstaart. Spanjaarden noemen sokken met gaten liefkozend ‘Potatoes’. Voilà (of 'listo' op z'n Spaans); het idee van Hot Potatoes is geboren. Hét Spaanse alternatief voor die kapotte sokken. Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist en biedt pantoffels voor mannen (40-47), vrouwen (36-42) en kinderen (32-39). De pantoffels hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was.

De verkoopprijs is €44,95.

 
 

Download hier het persbericht als pdf en hier het lookbook.

Voor meer informatie of een interview aanvraag, neem contact op met Cream PR:

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media