Last call REFASHION OUR INDUSTRY & Covid-19 proof

Corona, here is how we deal with it

HEADERCOVIDPROOF_converted.jpg

Ondanks de extra maatregelen vanuit het RIVM kunnen wij verder met de REFASHION OUR INDUSTRY persdag. En daar zijn we blij mee!

Juist in deze tijd waarin veel mensen thuis werken is het zo belangrijk om elkaar weer eens in real live tegen te komen. Bovendien blijkt vanuit diverse kanten en meerdere onderzoeken dat online-shoppen steeds belangrijker wordt. En dan is een effectieve public relations strategie hard nodig. ​ Brandbuilding via rake artikelen, interviews en product placement in bladen, op online magazines en blogs.

COVID-proof

Voor het geplande event worden alle maatregelen gerespecteerd en zijn we met maximaal 15 personen tegelijk in de lounge aanwezig, omringd door de natuurelementen, de jungle van de Hortus Botanicus en het rustgevende water van het IJ.

De ruimte faciliteert een bar met alles wat we nodig hebben: hapjes, drankjes, lunch en koffie met een barista. En willen we toch meer, dan schalen we op naar een grotere ruimte, easy as that! De afspraken met de meest invloedrijke redacteuren, journalisten, stylisten en bloggers plannen we strikt en 1-op-1 in.

En natuurlijk dragen we mondkapjes.

 
 

Ook voorzien we in een livestream met een gezellige booth om in plaats te nemen en online te connecten.

Opkomst? Check!

Uit ervaring ​ en vanuit eerder gehouden persdagen sinds de start van COVID-19 weten we dat Journalisten, redacteuren en stylisten graag langs komen, om de sfeer te proeven, de stoffen te voelen en de collecties te komen bekijken. Er gebeurt al teveel online, de behoefte is er juist om elkaar, met de nodige afstand, weer tegen te komen.

Dus als je nog aarzelt, vanuit de media kun je met alle vertrouwen een goede opkomst tegemoet zien. Geef gerust je wensen aan, dan gaan wij extra onze uiterste best doen om die redacteur, journalist ,stylist ​ of blogger uit te nodigen.

 
 

Wil je meer weten over dit event lees hier meer en voor informatie of vragen bel of mail je met Annet van Cream PR,

RSVP voor 9 november.

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media