Persbericht: Ben jij koning bankzitten? Hot Potatoes is je ultieme metgezel

headerKids2.jpg

Een paar sloffen als onderdeel van je dagelijkse outfit is momenteel een grote modetrend. Hot Potatoes is geen tijdelijke trend maar is hier om de voeten van je kids heerlijk warm te houden. ​ Het merk maakt sloffen waarvoor ze bedoeld zijn: bankhangen, spelen en relaxen.

Natuurlijk, het is best jammer dat de zomer nu officieel voorbij is. Toch zien we onszelf al op de bank zitten met een voldane glimlach. Hot Potatoes is juist dat vriendje die je vraagt om te blijven waar je het liefst bent: lekker thuis in je eigen omgeving. Dat klinkt als het fijnste kameraadje toch?

King of the couch

Ben jij koning(in) bankhangen en span jij de kroon als het gaat om luieren? Met de collectie van Hot Potatoes doe je dit geheel in stijl. De Autumn-Winter 2021-22 exemplaren zijn te herkennen aan de illustraties met kreten waaronder ‘I'm not a player I'm a gamer’ of ‘I need my space’. Waarmee er gelijk ook een duidelijk statement wordt afgegeven. En omdat de kidscollectie een perfecte weerspiegeling is van de mom&dad sloffen kun je met je maxi-me matchen. Daarnaast kunnen ook de kleintjes rekenen op de effen exemplaren.

Het moge duidelijk zijn: Hot Potatoes staat voor het ultieme thuis gevoel. Ben jij de ultieme king of the couch allertijden?

 

Voor de duurzame held op pantoffels

De eigenwijze sloffen van Hot Potatoes zijn perfect voor thuis. Alle modellen hebben een uniek uiterlijk die de ‘vandaag-blijf-ik-lekker-binnen’ dagen naar je zin maken. De collectie van Hot Potatoes is daarnaast groener dan ooit. Hot Potatoes hebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecylede kunststofsnippers. De superzachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaanschuim en de verpakkingen van 100% gerecycled karton, bedrukt met waterbasis inkt. Dat maakt het vrij van chemicaliën.

Over Hot Potatoes

Je kent het wel: een gat in je sok waardoor het lijkt alsof je teen je aanstaart. Spanjaarden noemen sokken met gaten liefkozend ‘Potatoes’. Voilà (of 'listo' op z'n Spaans); het idee van Hot Potatoes is geboren. Hét Spaanse alternatief voor die kapotte sokken. Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist en biedt pantoffels voor mannen (40-47), vrouwen (36-42) en kinderen (32-39). De pantoffels hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was.

 
 

De verkoopprijs voor de kindermaten is € 39,95. Download hier het persbericht als pdf en hier het lookbook.

Voor meer informatie of een interview aanvraag neem contact op met Cream PR:

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media