UPDATE: Kick-off AllGoods 21/01 in sustainable Hotel QO

Allgood nieuws!

Ik stel je graag op de hoogte van de nieuwe locatie van het AllGoods kick-off event: eco-hotel QO Amsterdam. Dit duurzame en circulaire hotel is gelegen aan de goed bereikbare locatie Spaklerweg en beschikt over een rooftop met eigen kas! We zijn nog aan het bekijken in welke ruimte we de kick-off zullen houden, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Wie weet zijn er meerdere samenwerkingen mogelijk met deze geweldige locatie.

Het groepje Kuyichi, ReShare, loop.a life en Fraenck is al bekend bij jullie. Zij zijn vanaf het begin betrokken bij AllGoods.

Hiernaast voeren we momenteel gesprekken met MYOMY, Project CeCe (webshop met slechts duurzame merken), Rhumaa, ZenbySen, Ipanema, Boro*Atelier, Flamingo's Life, Grannies Finest, Brand-Stof, Kiki van der Hart, Alchemist, Isabell Schultz, Jungl, The Knitwitstable, Osier en zo nog een aantal merken en/of organisaties.

 

Programma

Ochtend: opbouw ​ tot 11.00 uur

Middag/avond: journalisten, redacteuren, stylisten en influencers

Cream PR vult de gastenlijst, hiermee starten we half december.

 

Wij kijken er erg naar uit en we hopen jullie ook!

Hartelijke groet,

Annet

 

QO Amsterdam - circulariteit in actie

De materialen voor de constructie van het gebouw en het interieur zijn gekozen vanwege de circulaire eigenschappen, herkomst en relevantie voor het verhaal en de visie van QO. Bijna een derde van het beton dat is gebruikt voor de constructie komt van de iconische Shell-toren in Amsterdam. Tegelijkertijd leeft de Nederlandse geschiedenis met de zee voort in haar tapijten. Die zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal afkomstig van visnetten. Ten slotte houdt QO het hotel zoveel mogelijk vrij van giftige uitstoot, daarom is alles, van beton tot behang, langs deze lat gelegd.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media