Interesse in een winactie met WK sloffen van Hot Potatoes?

PB_header_WK-1.jpg

Draag deze sloffen met trots, plof op de bank - om vervolgens op te springen als Nederland (bijna) scoort - of trek ze gewoon aan naar de kroeg. Waar je het WK ook kijkt, Hot Potatoes is daar om je te ondersteunen - in goede én slechte tijden!

Nadat we ons in 2018 helaas niet wisten te kwalificeren voor het WK, zijn we nu ‘stronger than ever’ (een beetje zelfvertrouwen misstaat niemand 😉)! We kunnen ons land eindelijk weer aanmoedigen. Op sokken de Oranje leeuwen aanmoedigen: niks voor jou! Wie wil er nou stilletjes en onopgemerkt blijven? Wie Hot Potatoes draagt, heeft daar geen last van. Alles draait om comfort met een hippe touch. Onze pantoffels zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Spanje. Ze zijn comfortabel, hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was. Conclusie: ook na het WK loop jij er warmpjes bij!

De exclusieve sloffen zijn beschikbaar van maat 41 t/m maat 47 en niet in de winkel verkrijgbaar.

Over Hot Potatoes
Je kent het wel: een gat in je sok waardoor het lijkt alsof je teen je aanstaart. Spanjaarden noemen sokken met gaten liefkozend ‘Potatoes’. Voilà (of 'listo' op z'n Spaans); het idee van Hot Potatoes is geboren. Hét Spaanse alternatief voor die kapotte sokken. Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist en biedt pantoffels voor mannen (40-47), vrouwen (36-42) en kinderen (28-39). De pantoffels hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was.

 

Voor de duurzame held op pantoffels

Terwijl Hot Potatoes je uitnodigt om in je comfortzone te blijven, zorgt het Spaanse merk ervoor dat de natuur hetzelfde kan doen. De collectie van Hot Potatoes is groener dan ooit. De modellen hebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecylede kunststofsnippers. De superzachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaanschuim en de verpakkingen van 100% gerecycled karton, bedrukt met waterbasis inkt. Dat maakt het vrij van chemicaliën.

Verkoopprijzen liggen tussen de €39,95 en de €44,95.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media