Hot Potatoes: het ultieme cadeau voor Sinterklaas en X-mas of gewoon

headerPB4.jpg

Leuk al die zoekinspanningen om het ultieme cadeau te vinden voor je liefste. Bij Hot Potatoes begrijpen ze dat als geen ander. Zeker nu Sinterklaas weer in aantocht is en dus tijd voor pittige gedichten of gewoon als hint om je huisgenoot iets duidelijk te maken.

Het Spaanse sloffen merk komt met verschillende modellen, geschikt voor iedereen vanaf maat 36 t/m maat 47 en natuurlijk ook voor elke mood of vibe. De overeenkomst? Comfortabele sloffen, met een zool van natuurlijk rubber met gerecyclede kunststof snippers.

Voor de 'old-school' liefhebber zijn er sloffen met klassieke print of ruit in de kleuren groen en rood. Voor de minimalist komt het merk met effen exemplaren in zwart, grijs, bruin en donkerblauw.

Heb jij een gangmaker in huis? Ook dit jaar zorgen de prints en quotes van Hot Potatoes voor de nodige hilariteit. Zo laat jij je huisgenoot subtiel weten dat ze je met rust moeten laten tijdens de voetbalwedstrijden. Werk je overdag thuis? Dan motiveren de sloffen met de tekst ‘I just need coffee for a good day’ om tussen de bedrijven door getrakteerd te worden op een kop koffie. Is een van de familieleden een gezondheidsfreak, tijd voor een 'Fat and happy' statement.

Is het tijd om iemand een beetje pit toe te dichten? De fluffy slof matcht perfect bij zijn zachte karakter. Ga jij voor de fluffy stof met strepen of de camouflage print? The floor is yours, letterlijk! ;)

De verkoopprijs is van € 39,95 t/m €44,95 en de maatvoering loopt vanaf maat 36 t/m maat 47. Onderverdeeld in respectievelijk de categorieën dames en heren.

Voor de duurzame held op pantoffels

Terwijl Hot Potatoes je uitnodigt om in je comfortzone te blijven, zorgt het Spaanse merk ervoor dat de natuur hetzelfde kan doen. De collectie van Hot Potatoes is groener dan ooit. De modellen hebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecylede kunststofsnippers. De superzachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaanschuim en de verpakkingen van 100% gerecycled karton, bedrukt met waterbasis inkt. Dat maakt het vrij van chemicaliën.

Over Hot Potatoes
Je kent het wel: een gat in je sok waardoor het lijkt alsof je teen je aanstaart. Spanjaarden noemen sokken met gaten liefkozend ‘Potatoes’. Voilà (of 'listo' op z'n Spaans); het idee van Hot Potatoes is geboren. Hét Spaanse alternatief voor die kapotte sokken. Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist en biedt pantoffels voor mannen (40-47), vrouwen (36-42) en kinderen (28-39). De pantoffels hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was.

Met deze button download je beelden van deze mailing en meer:

 
 

Hier ga je naar de beeldbank van CreamPR:

 
 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media