Hoe kom je als duurzame organisatie bovenaan in de zoekmachine van Google

Workshop SEO voor partijen die zich richten op duurzaamheid, circulariteit en inclusiviteit

Screenshot 2020-02-28 at 14.39.25.png

Tijdens deze workshop leer je hoe belangrijk het is om bewust en doordacht met je blog of website om te gaan en ontvang je tips & tricks met easy-to-go aanpassingen. Of je nu een merk runt, een webshop hebt, een blogger bent of teksten schrijft voor een media platform, je gaat hier sowieso veel van leren.

  • Wat is SEO (Search Engine optimization) en waarom is het zo belangrijk
  • Waar let Google op bij het indelen van zoekresultaten
  • Hoe vind je keywords die goed werken voor jouw website
  • Waarom is het belangrijk dat andere websites naar jou linken
  • Sta je als je goed staat bij Google ook hoog bij andere zoekmachines? (Bing, Ecosia, Yahoo)
  • Hoe maak je content die ervoor zorgt dat je sneller gevonden wordt
  • Kortom, je hoort hier alles over de hoogtepunten en de valkuilen

NEXT: uit de poll is voortgekomen dat er veel interesse voor beide workshops is, daarom organiseren we op vrijdag 10 april van 10.00 tot 12.00 een workshop over Gedragsverandering via campagnes. Op het gebied van gedragsbeïnvloeding hebben we een ervaren onderzoeker en spreker gevonden om praktische kennis met ons te delen. Tijdens deze workshop krijg je advies over de beste manieren om gedragsverandering in gang te brengen, met een focus op duurzaam ondernemen. ​ Wat is het gedragsprobleem? Moet het bestaande gedrag veranderd worden of moet de doelgroep nieuw gewenst gedrag vertonen? Hoe ga je daar communicatief mee om en hoe kan de boodschap het beste worden ingestoken in bijvoorbeeld social media campagnes, blogposts of nieuwsbrieven.

Over Project CeCe: voor elke workshop nodigen we een expert uit. Dit keer is dat Noor Veenhoven, een van de oprichters van Project Cece, een verzamelplatform voor eerlijke en duurzame kleding. Noor is onder andere verantwoordelijk voor de ​ content op de website en om zo hoog mogelijk op Google te scoren. Project CeCe was voor Noor's komst altijd al goed vindbaar door het plaatsen van goede content ​ maar scoorde niet goed op termen als ​ 'duurzame kleding'. Door een intens leerproces door diep in de SEO te duiken staat Project CeCe vaak bovenaan op Google. Feit is dat 45% van alle bezoekers afkomstig is via zoekmachines, dus goede SEO kan ontzettend veel impact hebben!

Over AllGoods: elkaar versterken staat binnen AllGoods centraal. Huidige deelnemers: Project Cece, The Green Stitch - Van Gils, Rhumaa, EKN Footwear, MYOMY, Vesicapiscis Footwear, DUUO en Slowwalk staan al op de gastenlijst. Ook zijn er al diverse aanmeldingen vanuit geïnteresseerde redacteuren, bloggers en influencers die ons initiatief graag komen supporten.

Wil je deelnemen aan AllGoods en graag bij deze workshop aanwezig zijn? Reageer dan snel en uiterlijk voor 6 maart, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien je lid bent van AllGoods zijn de workshops kosteloos, voor het lidmaatschap vragen we een bescheiden maandelijkse bijdrage, waar je veel voor terug krijgt.

We staan altijd open voor nieuwe duurzame, circulaire en inclusieve organisaties, merken en initiatieven. Voel jij ook een connectie met AllGoods en wil je graag meer weten? Lees meer op creampr.amsterdam/allgoods of neem contact met ons op.

Locatie: AllGoods, unit 480 CAST, Buizerdlaan 6, 3435 SB Nieuwegein

RSVP voor 6 maart via [email protected]

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media