FOLLOW-UP INVITE - REFASHION OUR INDUSTRY

FOLLOW-UP INVITE - REFASHION OUR INDUSTRY

De geplande meet&greet op dinsdag 24 November is hét moment om te connecten met redacteuren, stylisten en bloggers die het beeld bepalen en hiermee hun lezers beïnvloeden.

Als merk laat je zien waar je voor staat, vertel je je verhaal en laat je producten zien, kortom informatie en inspiratie. De media oriënteert zich, welk merk heeft wat te bieden, wat is het verhaal erachter en hoe zien de producten eruit. Hierdoor ontstaan er mogelijkheden om een samenwerking op te bouwen, via uitleen van items, marketingactiviteiten, interviews en/of redactionele artikelen. Tenslotte is publiciteit, een vrije keuze vanuit de redactie en een van de sterkste merkbouwers.

Story image

 

Story image

Vanuit CreamPR richten we ons vooral op merken die vanuit de kern duurzam zijn en produceren. Met gelijkgestemde merken trekken we samen op om synergie te creëren met prachtige waardevolle merken met inhoud. Het helpt altijd als er een keuze voor een plaatsing gemaakt moet worden en er een persoonlijke ontmoeting aan ten grondslag ligt, een grote gunfactor!

Daarnaast zijn er veel vragen en onduidelijkheden bij de media rondom duurzaamheid, welk merk is écht en welke merken doen aan greenwashing en wat is greenwashing. Daar willen we duidelijkheid in scheppen.

Presenteer jouw verhaal ook op deze dag, net als deze merken:

 

Story image

 

Story image

 

Story image

 

 

Over de kosten:

De kosten zijn eenmalig €1500,- excl. BTW. Inclusief, drinks & bites, locatiehuur, guestlist, te plaatsen beelden op de beeldbank van Cream PR gedurende 3 maanden en een te versturen persbericht, op basis van een aangeleverde tekst. Ook ben je vrij om je eigen display materiaal, rek of tafel te plaatsen. We willen ook  korte Talks organiseren, afhankelijk of de teams achter de merken hieraan mee willen werken.

De planning:

Parkeren kan in de parkeergarage van het hotel.

  • opbouw 8.00-10.00
  • meet & greets 10.00-16.00
  • afbouw 16.00-17.00

Voor meer info bel of mail je met Annet van Cream PR, RSVP voor 9 november,

 

 

 

Over Cream PR
Cream PR
CAST
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein