Dit zijn dé sandalentrends voor 2020: Bead It

Slides for days by Ipanema en Gioseppo

Niet voor publicatie.JPG

De trends die de schoenenmarkt momenteel inspireren zijn modern en supercool. Bij verschillende grote ontwerpers zien we nieuwe denkwijzen qua styling en constructiemethodes, met een focus op natuurlijke en duurzame eigenschappen, herdefiniëring van outerwear-inspiraties en experimenten met vorm en pasvorm.

Eerder verschenen in deze reeks: schoenen raken uit proportie met Padding To The Max, gehele onderdelen van schoenen worden weggelaten in Cut It Out en Eco-Upgrade focust op duurzaamheid-designs. Hieronder meer over de kralentrend via Bead It:

Beelden in header (niet voor publicatie) gespot op de runway bij Simone Rocha, JW Anderson en Miu Miu: kralen zijn terug! Hieronder tref je de vertalingen van Ipanema en het Spaanse schoenenmerk Gioseppo, deze zomer verkrijgbaar.

Een speelse of juist een chique look, met kralen kun je alle kanten op. We zien veel gebruik van goud, transparante bedels en kralen in de kleuren van de regenboog, niets is te gek. De kralen worden vooral verwerkt in, op en rondom de banden, of als sieraad er aan gehangen.

Ipanema en Gioseppo zijn on trend met deze zomerse modellen geschikt voor onder elke outfit.

 

Download hier alle beelden (en meer) over deze trend in een keer:

 

Of ga direct naar de Cream PR beeldbank:

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media