Beachwear voor last minute zomerproducties

pexels-vincent-gerbouin-1174732.jpg

Nu de Meteorologische zomer gisteren officieel is begonnen en reizen weer op de agenda staat, breng ik je graag op de hoogte over de beachwear collectie van Klingel.

Of je nu op zoek bent naar een one-shoulder bikini of badpak, een one-piece om over de boulevard te flaneren of een drankje te doen bij je favoriete beachclub, we’ve got you covered! Deze zomer kunnen we alle kanten op met cut-outs, geometrische prints en jungle varianten, houdt je het liever rustig en ingetogen dan kies je voor uni’s. De beachwear van Klingel zorgt voor glamour en glitter maar dan wel betaalbaar voor een prima kwaliteit.

Dat badkleding heel verrassend kan zijn blijkt wel uit de SS22 collectie van Klingel. Ook de strandmode viert hoogtij, dankzij de warme zomers van de afgelopen jaren gaan we op zoek naar luchtige kleding.

Wanneer je fantaseert over een warme zomerdag, dan denk je daar vast een paar slippers of sandalen bij. In de 2022 collectie van Ipanema vind je de beste favorieten voor in een zomergarderobe. Voor ieder moment en voor elke stijl biedt Ipanema in de collectie van 2022 een slipper, sandaal of slide: comfortabel, fashionable, kleurrijk en ook nog eens 100% recyclebaar. Alle producten zijn vrij van giftige stoffen én bovendien ook vegan. Zo ben jij lief voor je voeten en voor het milieu!

 
 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media