AllGoods gelaunched @ KICK ON!

Het toonaangevende netwerk in het verbinden van eerlijke organisaties met de Nederlandse consument.

Vanaf half januari is Cream PR te vinden in CAST, handelscentrum voor schoenen, fashion en sportswear. Afgelopen maandag is daarnaast ons nieuwe platform AllGoods gelanceerd tijdens het KICK ON event van CAST. Deze stond in het teken van duurzaamheid en circulariteit, ook vanwege de Week van de Circulaire Economie.

AllGoods is een netwerk van allgood organisaties & true fashion labels. Het is een movement voor en door game changers: vanuit de kern duurzame organisaties. Cream PR creëert zo waardevolle connecties binnen de mode- en lifestyle-industrie, gericht op duurzaamheid, circulariteit en inclusiviteit.

 
 

De KICK ON ging van start met een interview over het belang van duurzame mode met Jan van Setten en AllGoods' founder Annet Goede. Na dit interview maakten we kennis met de eerste deelnemers van AllGoods. Dit zijn de koplopers Rhumaa, Project CeCe, MYOMY, ​ The Green Stitch - Van Gils, EKN Footwear, Vesicapiscis Footwear, Indianes en Slowwalk.

De oprichters en vertegenwoordigers van de organisaties waren aanwezig om hun brand te vertegenwoordigen. Er zijn mooie connecties gelegd tussen de bezoekers en de deelnemende partijen van AllGoods, door de directe communicatie en de verhalen uit eerste hand.

Maandelijks zal AllGoods bijeenkomsten organiseren, waarin workshops, talks, presentaties voor retailers en PR meetings zullen plaatsvinden, gericht op duurzaamheid, circulariteit en inclusiviteit.

We staan altijd open voor nieuwe duurzame, circulaire en inclusieve organisaties, merken en initiatieven. Voel jij ook een connectie met AllGoods en wil je graag meer weten? Lees meer op creampr.amsterdam/allgoods of neem contact met ons op.

Credits beeld: Daniel Beernink, Project CeCe en CAST.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Cream PR
Contact

CAST Buizerdlaan 6 3435 SB Nieuwegein

020 4212124

[email protected]

creampr.media