100% at home met de sloffen van Hot Potatoes

100% at home met de sloffen van Hot Potatoes

laat je uitnodigen om in je meest ultieme comfort zone te blijven

Natuurlijk, we zijn op mijn minst niet gelukkig met het feit dat we weer gedeeltelijk thuis moeten werken (really?!). Maar ook dat heeft zijn voordelen, jezelf niet hoeven in te pakken om je vervolgens nat te laten regenen en je kunt gerust je oude klofje weer aantrekken. Maar bovenal kun je de hele dag op de meest comfortabele pantoffels rondsloffen.

Hot Potatoes nodigt je uit om te blijven waar je het liefst bent: in je comfort zone. Dat klinkt als een prima keuze.

Waar die naam vandaan komt

Een gat in je sok, je kent het wel. En dan piept je teen daaruit; ongemakkelijk en grappig tegelijk... Spanjaarden hebben de bijnaam 'Potatoes' voor gaten in je sokken. Voilà (of 'listo' op z'n Spaans); hier begint Hot Potatoes. Hét fashion alternatief voor die kapotte sokken.

Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist. In elke periode zijn deze sloffen jouw comfort buddies, want onze pantoffels met hun furry en funny looks kan je het hele jaar dragen. Make yourself at home met Hot Potatoes zodat je het zelf kunt ervaren!

 

Voor de duurzame held op pantoffels

De collectie van Hot Potatoes is daarnaast groener dan ooit. Hot Potatoes hebben een buitenzool van natuurlijk rubber en gerecylede kunststofsnippers. De superzachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaanschuim en de verpakkingen van 100% gerecycled karton, bedrukt met waterbasis inkt. Dat maakt het vrij van chemicaliën.

Story image

Over Hot Potatoes

Hot Potatoes draait om comfort met een humoristische twist en biedt pantoffels voor mannen (40-47), vrouwen (36-42) en kinderen (32-39). De pantoffels hebben uitneembare zooltjes en kunnen in de was.

Prijzen liggen tussen de €39,95 voor kids en €44,95 voor mannen en vrouwen.

Download hier het persbericht als pdf en hier het lookbook.

Voor meer persinformatie neem je contact op met Annet Goede van Cream PR:

 

 

Over Cream PR
Cream PR
CAST
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein